Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

16 Jun 2014

Throwback '28 Ogos'


Assalamualaikum... and haiii :)
Selamat menghadap blog lagi... grrr... sejuk weii.. kalau ada typing error tu .. faham2 je lah...
malam ni Qaseh (biarlah sy bahasakan diri ini Qaseh.. kikiki :P)
hari ni Qaseh malas nak update pasal akademik... biarlah malam ni  update pasal 'saja2' jeee...hehe
xda nak buat apa kan.. dah xda idea nak update entry kan...
ni ja idea yg ada... tu pun sebab bukak2 folder gmbar.. tbuka folder gmbr dgn kwn time 28 ogos lagu... hehe
ni lah nak throwback balik ni.... huhu... tau x hari tu hari apa??
sebenarnya x da pa2 yg istimewa pun hari ni.... cuma hari berPHOTOSHOT dgn kawan2... photoshoot sja2.. bukan profesional yaa... 


yg ni edit... :P

Hehe... tgok apa tu?? gambar mcm org frust ja kan?? errrkkk... yg tu Qaseh xnak crita.. biar hanya Allah yg tau... Qaseh nak story2 yg happy2 ja.. boleh kan?? (krik krik krik).. ok baiklah! haha  syok sendiri..
hari tu sebenarnya tgah tolong kawan ambil video utk kerja kursus kitorang.. EDU 3105.. hah! sapa tau kod subjek apa tu?? hihi.. xpa lah... dipendekkan crita.. kitorang diminta utk hasilkan video digital story... sambil2 tu.. kitorang saja2 lah photoshot ... bukan selalu... ehehe..

pelangi senja... ececeh.. xda pelangi pun...



this is sumandak2 Borneo.. Sabah & Sarawak... We're bestfriend!! kadang2 kami gaduh jugak... hehe



Payung jadi mangsa.... x nmpk bulat dah payung tu..



yg ni pic sy suka... thanks 2 our photographer... hehe



nampak x candid di situ!! haha... senyum lebar smpai keluar gusi...yg ni sy snapshot ja dr video.. :P



cantik x kami?? ehehe.. *angkat bakul sendiri



cantik x ombak tu?? tenang kan bila tgok laut.. :)


o ya.. utk pengetahuan u'all smua.. gambar2 d ambil kat pantai shahbandar Tuaran, Sabah.. 
ok dahhh... ! ni ja lah utk entry kali ni... haha..
gud nite semua.. sleep tight.. 
Gud night Mr. Arrogant...
*Belum tidur lagi sebenarnya... hihi.. nak tgok tv :P
haiii2 baii2
~Assalamualaikum~

4 comments:

  1. Subhanallah... cantiknya pemandangan ni qaseh... hemm.. rindu nak duduk tepi pantai n tengok pemandagn masa matahari jatuh.. hehe.. jom teman jom

    ReplyDelete
  2. hehe... best kan... g lah pantai bawa org2 tersayang.. baru best.. hihi.. :D

    ReplyDelete
  3. lahai, comelnya korang,, :) <3

    ReplyDelete
  4. cunnya sumandak2 ni..kim salam ye..hihi.. izan dah follow blog fizah..

    ReplyDelete

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!