Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

27 Jun 2014

Buat kotak komen yg comel... but FAIL!!

Assalamualaikum...hai.. :)
hari ni tangan gatal2 pulak nak edit2 blog... hehe..
dah lama sbnarnya nak try buat kotak komen yg comel2 tu...huhu..
so,, berbantukan tutorial,,, Qaseh pun try lah... haiii kod yang memeningkan,, kita jumpa lagi..
+_+

korang ada nampak sesuatu yg pelik x kt blog ni??? ada tak??
kalau x ada... fuhh! lega...
actually,, Qaseh ada terpadam bbrapa kod masa tgah edit td.... n klik save... 
hemmm...habis!!!! x keruan dah... 
tapi bila view blog balik... mcm xda pa2 pun yg jd dgn blog ni....
so, lega lah...hehe...
lepas ni x berani dah... mcm takut pula nak edit blog balik... cuai sgt.. 
cukup lah dgn blog yg serba pink n purple ni.. :P ok lah ni...
nnti ada yg pening kepala pulak nak singgah kat sini ... hehe... 
kan u all?? hihi... ada yg nak komen??? d persilakan..
jom blogwalking!

4 comments:

  1. hahahaha sy salu law na try cntek.. pasti ade code2 terpadam. biasa la tuu. err -,-

    ReplyDelete
  2. kalau bagi saya, blog nie pun dah cantik sangat dah =) pandai awak edit =)

    ReplyDelete
  3. Saya pulak fail nak buat kotak komen ikut bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg tu lagi sy x reti Dr.. hehe... baru tau pula yg kotak komen boleh buat ikut bulan..

      Delete

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!