Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

1 Jun 2014

Blog lagi...


Salam!
Kalau ada yg tbuka atau view blog sy ni....mohon jgnlah ketawa (hahaha)...
hehe...
sy masih belajar... nak ckp sy ni budak baru belajar... sy bukan budak lagi...
cuma baru sekarang berjinak2 dengan blog...
UNTUK APA?
emmmmmmm.... ntah lah...
kadang2 sy kongsi cerita...mcm d fesbuk! heee
Kadang2 kongsi nota2 kuliah... kongsi bahan2 pengajaran...
lagi satu... sy suka sgat view blog2 yg comel2... 
sebab tu sy pun nak jg buat blog... nak jg yg comel2... tapi bab yg nak buat tu lah... PAYAH! t'utamanya utk blogger baru macam sy ni... huhu
tapi skrg ni... boleh lah... dah boleh merangkak2 ikut tutorial2 beberapa blogger... terima kasih lah pada diorang semua... utk yg blogger baru mcm sy yg teringin nak ikut tutorial diorang ni jap g sy sertakan link blog diorang... best! 






blog diorang ni sy rujuk selalu... bleh ikut satu persatu... hehe
diorang dah tererr... :)))


No comments:

Post a Comment

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!