Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

27 Oct 2014

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih .

As-salam


Berita baik untuk semua kaki shopping online kerana Lazada Malaysia akan menganjurkan 1 jualan besar-besaran selama 1 hari pada 11th November 2014 dengan potongan harga sehingga 94%. 



Terdapat Flash Sale selama 1 jam untuk setiap satu kategori (12 Kategori) bermula 11 pagi hingga 11 malam! Harga rendah ditawarkan untuk semua kategori di Lazada Malaysia sepanjang Flash Sale. 

Mark your calendar and Jom Gegarkan Jualan Hebat ini dengan klik link ni : Jualan Hebat 

Any update tentang jualan besar-besaran ini sila ke Lazada Malaysia !! 

Ini adalah Blogger Giveaway Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama Kisah Emas Putih. 11 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah berjumlah RM 700! Untuk sertai contest ini, sila ke blog Kisah Emas Putih dengan ke link ini : LINK CONTEST .

19 Oct 2014

Cuai! Kaki terseliuh..berapa lama nak baik???


Nak dijadikan satu cerita.......

Potong bebek angsa
masak di kuali
nona minta dansa
dansa empat kali
sorong ke kiri 
sorong ke kanan
lalalalalalala....

Dushhhh!!!
"Aduhhh"

entah di mana silapnya... tersedar diri sudah di anak tangga paling bawa... 
mula2 memang sakit sangat2....
tapi bila kawan2 ketawakan... sakit jugak perut sy gelakkan diri sendiri..
sampai sekarang masih kena usik ngan kawan2 kat kelas... aiiihhh
tu lah! cuai... sebok ja nyanyi x tengok jalan...

tau x sy jatuh macamna?? 
Gini lah kot tu... buku lali sy yang bengkak ni... omomo... ada bunyi prakk lagi..
menitis juga lah air mata jalan p bilik air pagi2... T.T

g hospital.. doktor bagi ubat sapu n ubat tahan sakit ja... hehe...
kalau x baik2 juga... kena jumpa doktor balik...
tapi berapa lama nak naik eh??? 


Masa untuk Blogwalking! Jaga2...


Assalamualaikum.... n hai... :)
ehem3...
hari ni malas nak cakap banyak... cuma nak bagitau...
malam ni Qaseh nak luangkan masa untuk BLOGWALKING...
siapa sasarannya???
yang pasti... penama2 kat bawah memang akan menjadi mangsanya... kekeke... 
macam jahat ja bunyinya... hehe..


thanks to Mister Linky's widget :))

k,, xnak buang masa... byeeee...

18 Oct 2014

Mini Giveaway by Syira Lokman


Assalamualaikum n haiii... :) 
jom join GA cik syira kita ni... 

Klik banner untuk join

Banyak hadiah menarik OK... :)

Bloglist October hingga Disember x 10 [Syira]
Novel Dia Sahabatku dan Mini Notebook x 1
Shawl manik juntai x 1
Slimfast 1 kotak x1
Lace handsock x 1
Sophie Magic Pink Cream
Blog review x 3
RM 5 x 1
Topup RM 10 x 2
Topup RM 5 x 3
Topup RM 10 x 3
Topup RM 5 x 2

dan

Hadiah Misteri x 2


TOP REFERRAL
Herbal Blend Multi-Purpose cream shaklee RM 27.50
Blouse x 1 [Maya]




Mula : 18 Oktober 2014
Tamat : 23 Oktober 2014 jam 6.am

11 Oct 2014

Jom Make Up dengan XiuXiu

Assalamualaikum n haiii :)
malam ni nak menyemak kat blog ni... hehe... nak cakap pasal make up...
sapa suka make up??? Actually,, saya x minat sangat bab2 make up ni.. cukuplah sekadar bedak and lip balm.. haha... tapi kannnn.... 
rasa macam tertarik pulak nak make up ni.. kenapa???
tengah usha2 blog cik Hazanis tadi... suka tengok gambar2 dalam blog tu.. cun!!
ada bagi link nak download aplication XiuXiu ni... ahaha.. so,, saya pun try lah...
nak tengok hasil kerja c XiuXiu ni???

rasa2nya,, mana yang asli??? hahahahaha... jangan ejek saya... 

sbenarnya msih explore benda ni... hehe.. jakun jugak lah... haha...
jom belajar make up guna XiuXiu... banyak lagi benda yang x explore lagi... hehe...
nak try jugak??? G sini..



Leave Your Link :) Jom Blogwalking!