Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

9 Jun 2014

Cuba-cuba buat tab menu yg comel2...


Haii.. As-salam
Selamat pagi buat korang yg sudi bkunjung ke sini... (ada meh??) hehe
terima kasih!! ^_^ keep in touch..
sy pun suka g blog korang... lebih2 lg blog yg comel2 tu.. hihi..
xtau lah kenapa jiwa ni suka benda2 yg comel...
yg suka buat entry pasal kecantikan dan kesihatan tu pun lagi lah sy suka... haha.. nak cantik kannnn..
korang semua... yg dikasihiii.. hehe.. 
kalau ada entry2 baru korang... sudi2lah invite sy utk g baca ya... 
dapatlah juga sy tentang info2 baru ke.. tips2 baru ke... pa2 ja lah ... ttg isu semasa lagi gue suka!
xlah sy mcm katak di bawah tempurung...hihi
lebih2 skrg sy mmg bnyk masa dating dgn laptop ksygan ni... (maklumlah,,,cuti semester....)
2 minggu lagi cuti bakal berakhir... grrr....

ok! dah siap melalut... ehehe... kebiasaan utk mukadimah...
bbalik pd TAB MENU yg comel2 tu... pernah tgok tutorial blogger2 yg dah terer.. hihi
hari ni sy nak cuba... tgok lah menjadi ataupun x...
yg penting cuba..cuba... dan cuba...
blog yg skrg ni pun ntah dah brapa kali rosak dibuat sy
mgkin ada yg xtau sy ni BLOGGER baru nak merangkak dlm dunia blog ni... follower pun..hemm..tgok lah,, masih boleh kira guna jari lagi..
dulu ada blog tp lupa pasword... so buat blog lagi...
skrg ni lah baru lah dtg mood rajin tu...
bila tgok blog org lain yg nmpak cntik,, comel kdg2 bg sy nmpak cool... haha...
teringin juga nak buat camtu... tp yg bengapnya sy xtau pa2 pun pasal edit2 blog... 
dgn berbantukan c Google ni sy mencari tutorial edit blog...
wah!! ambek kau! 
KOD APA TU SEMUA?????
berpinar2 mata tgok... haha...
rupanya kena pandai 'main' dgn kod2 tu semua... 
tapi... syukur lah nak...
tutorial yang disediakan oleh blogger2 yg sy rujuk sgat2 lah membantu...
skrg dah boleh dah sikit2... drpada merangkak dah boleh jln melutut dah... haha
blog yg warna pink ni pun hasil drp tutorial2 yg sy rujuk... tp yg sy buat ni masih ada cacat celahnya...
x terer mcm diorang lagi... hihi.. 
~K lah.. xnak buang masa melalut lagi... hihi... TAB MENU in progress

Untuk tutorial2 yg hebat tu,,, sy creditkan pada:






Trima kasih pd korang! hihi..

No comments:

Post a Comment

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!