Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

22 Jun 2014

Selamat datang ke semester 6!

Assalamualaikum...
hai readers! :D pa kabar... ? sihat?? kalau sihat.. jom blogwalking! haha
Alhamdulillah... Qaseh  dah pun selamat sampai ke IPG Kent tercinta... 7 jam yg lalu..

IPG KENT

Sampai ja bilik td terus kemas brg sikit2 n rehat2kan badan...penat sangat jalan jauh...
enam jam perjalanan..mana x sakit pinggang... nak kena kemas barang bilik lagi.... nasiblah x bnyk sgat yg nak kemas... hehe... brg2 xyah masuk stor.. :P
tp malam ni agak malas sikit... dan sejujurnya untuk minggu ni mmg MALAS... hehehe..
bukan apa.... memang mcm ni lah feeling awal2 sem ni.. sedih... ;(
x sampai 24 jam tinggalkan rumah..dah rindu mak ayah... rindu adik2 beradik... rindu kucing2 kat rumah..
rindu weiiii...
rasa homesick sangat2... kalau korang nk kata yg Qaseh ni tlalu childish pun.. Qaseh x kesah...
dah mmg mcm ni yg Qaseh rasa... tp Qaseh yakin..  bukan Qaseh sorang ja yg rasa... 
Fuh!! okay! tenangkan diri jap..........

ok dah...
malam ni Qaseh nak ambil sikit masa ja utk update blog smntara x buzy lg ni... nnti bila dah buzy dgn mcm2 aktiviti.. risau jugak blog ni bsawang.... korang pun mesti rindu blog pink & purple ni (perasan ! haha)
Tq juga lah kpd mrka2 yg slalu singgah kat blog yg x sberapa ni... hehe... thanks sgt2.. singgah2 lah lagi... :D
n jgn lupa tinggalkan jejak anda ehh... senanglah Qaseh mmbalas kunjungan korang n sambil2 menabung kt blog korang... menyokong antara satu sama lain kan amalan mulia... hehe..

Baru ja buka laman rasmi IPG tadi n terus tgok takwim untuk smester ni... 
oh my... PRAKTIKUM II x lama lagi... 14 July... x lama kan lagi tu...
2 bulan tau praktikum sem ni... praktikum yg sebulan masa sem lalu pun diri x terurus.. inikan pula dua bulan... huhu... (merungut lagi)...
ya.. merungut... tp dalam merungut tu.. buat juga kan... tetap jg laksanakan apa yg patut dilaksanakan... kan3x... hehe...
korangkan doakan lah Qaseh dpt buat yg terbaik untuk praktikum kali ni ehh...
Seram sgat... lebih2 lagi kena observe masa mengajar... 
orait?? ok lah,, tu ja nak update mlm ni... huhu...

Ucapan utk diri >> "Selamat datang ke semester 6!"
Back 2 basic!
=D




8 comments:

  1. Semoga dipermudahkan semuanya... All the best 2 u!

    ReplyDelete
  2. Tabahkan hati.
    Allah sentiasa memudahkan jalan mereka yang ingin menimba ilmu. Insyaallah.
    http://drshikinzainal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama-sama.
      Camne, dah datang semangat sambung study:)

      Delete
    2. alhamdulillah... dah ok dah..ada smangat dah nak mula semester baru :)

      Delete
  3. HAI qaseH....foLLOW 2 too.. cntik blog

    ReplyDelete

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!