Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

12 Apr 2016

Bernafas kembali

Haiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii semuaaaaa
Assalamualaikum :D
Ya Allah.... rindunya main2 blog... lama x jenguk.. nampak berhabuk x?
gila x berhabuk?? setahun lebih kot x jenguk2.. kalau rumah, lama dah berhan...han...tu..
 sekarang tahun berapa eh? 
ehehehe... 2016 hokey! 2015 engko ke mana eh cik Qaseh??
Manjaaa kasih (iklan jap) haha!
jap,, nak bernafas jap... maklumlah,, banyak habuk..
okeyy,, baiklah... nak dgar ceta 2015 x?? k dah,, nak xnak, baca ja.. hihi.. memandangkan xda entry masa tahun 2015,, jomlah kita imbas kembali tahun 2015 yg kita dah tinggalkan tu...hehe
Dipendekkan ceta...... begini cetanya
FYI (For Your Information) :P
Tahun lalu adalah tahun akhir Qaseh sebagai pelajar IPG selama 5 1/2 tahun menuntut... wuwu
(Sedih...rindu kawan2.. tu lahh.. dulu masa belajar x sabar2 nak habesss!.. sekarang lain pula.. haha)
Tahun lalu tu lah tahun yang paling.. boleh dikatakan paling sukar dalam 5 1/2 tahun menuntut di IPG
kenapa?? Mestilahh... senior beb.. senior... paling senior... paling tua.. haha
bukan sebab jadi senior... tapi dah namanya pelajar tahun akhir automatically jadi senior lah.. kan
So...makin senior makin tinggi lah level cabaran2... dugaan2... tugasan2... haha...
oleh itu,, hati kena sado...
Praktikum III (3 bulan)
haaahhhh... yg besar kat atas tu benda paling sy takutttt...lagi seram bila kena pantau ngan pensyarah.. tapi bila dah habis ja.. fuhhh! Lega.. macam dunia ni sy yg punyaa... heeee
bukan takat tu ja... ada lagi satu... hahh, yang ni memang diakui paling seram & mencabar mental fizikal... boleh x tidur malam dibuatnya... 
ACTION RESEARCH a.k.a PENYELIDIKAN TINDAKAN
setelah berusaha berhabis2an nak siapkan... maka ianya pun siaplah...
Lega??? belum lagi... ada lagi...pa dia??
Lepas dah siap.. kitorang kena bentang lagi... bab bentang ni lah buat neves satu badan...
lagi2 masa bentang tu ada lah pulak masalah.. why??? masa turn aku tu juga laptop buat hal...
laptop x dapat detect projector...wuwu.. nasib baik lah ada kawan yg berhati mulia tolong pinjamkan laptop... hehe... Maka,, berlalu lah hari yg sukar tu.. 
Dah habis bab Action Research tu,, ada pula tugasan lain menunggu...pa dia??
INTERNSHIP
haaa! Dalam tugasan ni,. kitorang diminta untuk internship di sekolah pilihan masing-masing (dekat dengan kampung halaman lahhh.. hehe) bestkan! 
Best jugaklah... tapi.. sebelum pergi internship di sekolah pilihan masing2 tu.. itu lah baki masa yang ada untuk kumpul kenangan sebanyak yang mungkin dengan kawan2 kat IPG... huhu... maksudnya kitorang xkan balik lagi ke kampus dah... sebab tempoh intenship tu lah saat2 akhir kami bergelar pelajar... selesai ja internship, tamatlah pengajian... 
Sejak hari tu sehingga ke hari ni... 
Qaseh ni pun bergelar lah penanam anggur (status: masih menunggu berita gembira) hihi...
Anggur belum berbuah lah maknanya tu... hahaha
nak ceta apa lagi ya??? tu ja lah kot... hihi.. banyak lagi ceta sebenarnya tapi malam makin tua.. 
nak tido...line lelah...hehe... panjang umur jumpa lagi..
baiiii :)





No comments:

Post a Comment

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!