Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

15 Sep 2014

Bosan!


Assalamualaikum... dan hai.. :) I'm back! ... macam ada yang kesah... haha....pa2 ja lah....hehe... sebenarnya ni kan.. rasa bessstt sangat...sebab....sebab apa??? sebab praktikum fasa 2 ni dah habisss!! yeah! setelah dua bulan bertungkus-lumus buat rancangan pengajaran dan bahan bantu... tidur dengan buku RPH dan laptop... akhirnya lepas juga.. hidup lagi kan.. Alhamdulillah... ehehe... sekarang bolehlah rest sikit dari segala keja dan stress yang selama ni setia menemani... penyebab segala jerawat comel kat muka yang comel ni.. plez,,, jgn stress baca...bagi lah can.. orang tengah bahagia ni... hehehe.. tapi jgn bahagia sangat.. lupa dah dengan MR. A??? bukan Mr.Arrogant... yg tu memang dan sentiasa diingat.. hahaha.... tapi yg ni adalah MR ASSIGNMENT... hah! T.T x sentuh lagi pun.. tajuk entry bukan main.. BOSAN! mcm xda keja kan... padahal assignment berlambak lagi x buat... cuti seminggu ni pun bukannya lama... pejam celik pejam celik.. nah kau! It's MONDAY! Barulah terhegeh-hegeh buat benda tu semua... kena lagi time laptop or printer buat hal.. haha! Itulah kehebatanya feeling buat keja last minit... 

*PERINGATAN: Berhati-hati dengan laptop atau printer anda! Dia tau korang buat keja last minit  tau terutama bila korang tengah rushing... 'they smell your fear...'(Whisper) hahaha... 

kan.. dah cakap...

ok lah... xtau dah nak tulis apa... malam ni memang bosan.. ikhlas dari hati...B.O.S.A.N. kawan yang lain balik rumah... ada yang g hangout... bila kawan ajak,, xnak pula... alasan nak buat keja lah.. assignemnt lah... x buat2 juga pun.. :P 
apa lah yang saya melalut malam2 ni.. ya lah kan... dah lama x melalut d blog kesayangan ni... huhu..
ok stop! Selamat malam..
*haha.. gitu ar penutup entry kali ni..

1 comment:

  1. aloooo rindunyaaa.. hiks! takpeee kak, keje last minit lah nikmat! phewww.. lebih pada workout lagik. hahaha

    ReplyDelete

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!