Sweet Followers

Cik Qaseh Visitors

AmazingCounters.com

11 Oct 2014

Jom Make Up dengan XiuXiu

Assalamualaikum n haiii :)
malam ni nak menyemak kat blog ni... hehe... nak cakap pasal make up...
sapa suka make up??? Actually,, saya x minat sangat bab2 make up ni.. cukuplah sekadar bedak and lip balm.. haha... tapi kannnn.... 
rasa macam tertarik pulak nak make up ni.. kenapa???
tengah usha2 blog cik Hazanis tadi... suka tengok gambar2 dalam blog tu.. cun!!
ada bagi link nak download aplication XiuXiu ni... ahaha.. so,, saya pun try lah...
nak tengok hasil kerja c XiuXiu ni???

rasa2nya,, mana yang asli??? hahahahaha... jangan ejek saya... 

sbenarnya msih explore benda ni... hehe.. jakun jugak lah... haha...
jom belajar make up guna XiuXiu... banyak lagi benda yang x explore lagi... hehe...
nak try jugak??? G sini..



1 comment:

Leave Your Link :) Jom Blogwalking!